Kedves Érdeklődő!

Biztosan hosszas töprengés előzte meg, amíg arra az elhatározásra jutott: pszichológus segítségét kéri. Egy ideig mindenki úgy gondolja, hogy „saját problémám, nekem kell megoldani”. De ahogy fogy a személyes energia, sűrűsödnek, netán szaporodnak a konfliktusok, a feszültség csak egyre nő az egyénben és a személyek között egyaránt, s megfogalmazódik: „Tehetetlen vagyok, nem tudom már egyedül megoldani a problémámat. Kell a segítség!”

A pszichológiai tanácsadás során a hozott problémára koncentrálunk. Esettől függően néha elég néhány találkozás, megerősítés, az „ahá élmény” megtapasztalása, új szemléletmód, viselkedési mód kialakítása, belső erők aktivizálása.
Forduljon bizalommal hozzám, amennyiben szeretné, hogy:

  • magatartásproblémája - dac, visszahúzódó viselkedés, agresszivitás, óvodai, iskolai beilleszkedés, serdülőkori konfliktusok, túl-mozgékonyság, szorongás;
  • pszichés testi tünete - dadogás, körömrágás, izomrángások, alvászavar, fejfájás, hasfájás, asztmatikus rohamok;
  • teljesítményproblémája - figyelmetlenség, iskolaérettség, tanulási-, pályaválasztási nehézség, alulteljesítés, szorongás, tanulási zavar- olvasás, írás, számolás problémák - megszűnjön.
  • segítséget kapjon mind Ön, mind gyermeke a család életében történő, ill. történt változás - válás, testvér születése, gyász, konfliktusokkal terhelt szülői, nagyszülői kapcsolattartás – feldolgozásában.
  • segítséget kapjon életvezetésében, krízisek feldolgozásában.

További információ elérhető a www.pszicho-mental.hu oldalon

időpont-egyeztetés: a 30/975-3293-as telefonszámon,

valamint a pszichoharis@gmail.com levelezési oldalon

A tanácsadás óradíja a probléma jellegétől függően: 5000Ft-tól